Google AdSense - En foreløpig fiasko

Etter en snau måned med Googles AdSense har jeg funnet ut at det gidder jeg ikke lenger. 2 annonser fra Google på bloggen her har har ennå ikke tjent inn en dollar ! Så i  bunn og grunn er det bare gratisreklame for Google. Det var Google som kom med et tilbud etter at en av robotene deres hadde ´crawlet`seg gjennom sidene mine. Jeg tenkte at jeg kan vel prøve, men siden så godt som ingen gidder å klikke på annonsene blir det heller ikke penger ut av det.

Bloggen koster meg bare 7 $ i måneden, og det har jeg faktisk råd til. Det ble med dette eksperimentet.

Jobber forøvrig litt med å få Dev Singhs dagbok på egen blog. Han har en trofast skare lesere, i følge statistikken har han nærmere 200 besøk hver måned. I tillegg har han for øyeblikket 58 RSS abonnenter. Han savner dog tilbakemelding på postene sine, for det er svært få som legger igjen en kommentar...