Del

Google AdSense - En foreløpig fiasko

Etter en snau måned med Googles AdSense har jeg funnet ut at det gidder jeg ikke lenger. 2 annonser fra Google på bloggen her har har ennå ikke tjent inn en dollar ! Så i  bunn og grunn er det bare gratisreklame for Google. Det var Google som kom med et tilbud etter at en av robotene deres hadde ´crawlet`seg gjennom sidene mine. Jeg tenkte at jeg kan vel prøve, men siden så godt som ingen gidder å klikke på annonsene blir det heller ikke penger ut av det.

Bloggen koster meg bare 7 $ i måneden, og det har jeg faktisk råd til. Det ble med dette eksperimentet.

Jobber forøvrig litt med å få Dev Singhs dagbok på egen blog. Han har en trofast skare lesere, i følge statistikken har han nærmere 200 besøk hver måned. I tillegg har han for øyeblikket 58 RSS abonnenter. Han savner dog tilbakemelding på postene sine, for det er svært få som legger igjen en kommentar... 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.