Del

Destinasjon : Danmark

I dag var jeg med på jomfruturen til Masterferries fra Kristiansand til Hanstholm. Ferja er en toskrogs katamaran med et tredje skrog i midten som stabiliserer ved høye bølger. Det spesielle med denne turen er at den tok to timer fra Vi starta i kr.Sand til vi lå forankret i Hanstholm. Jeg tror snittfarta er ca. 41 knop. Det er fire motorer som hver spytter ut 18 000 liter vann i sekundet så det er litt av none krefter.
Jeg var med som invitert gjest, invitert v min fetter Arne Wilhelm som er restaurantsjef. Så i stedet for å spise frokost/brunch på Café Lillesand (en alt for dyr uvane jeg harlagt meg til i vinter) spiste jeg en god frokost ombord på ferja. Alt gratis selvsagt!
Jeg skal legge ut noen bilder senere.

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.