Del

Om siling av innkommende samtaler...

I dag gikk det opp for meg at jeg har slutta å sile innkommende samtaler på mobilen. I mange år var det sånn at hvis noen ringte med skjult ID eller det var et nummer jeg ikke kjente, så svarte jeg ikke. Synes det var en grei måte å ha "kontroll" på. Så etterhvert som jeg satt mye foran Macen endret dette seg til at jeg kunne slå opp på GuleSider på internett og lynraskt finne ut hvem som ringte. Da kunne jeg fremdeles sile, men det ble o ftere til at jeg faktisk svarte. Nå nettopp ringte nok et ukjent nummer på mobilen og jeg svarte med en gang. Heller ikke denne gangen var det noe å være redd for.
Hvis jeg ikke tar mobilen neste gang du ringer er det fordi jeg ikke er i nærheten ! ( Eller at jeg siler akkurat DEG...)

= )

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.