Del

Quiz, fint vær og musikk på iPoden...

I kveld var vi med på Quizen på Sjøbua, og vi vant. Igjen. Riktignok med bare halvannet poeng, men det skyldes litt slurv fra vår side. Neste gang er vi et par medlemmer til og da er vi nok helt uslåelige igjen !

Det har vært eksepsjonelt varmt i dag og i "lunsjen" satt jeg på brygga hos Fjeldal og spiste en soft-is. På samme benk satt tre av byens alkoholikere, noe som var koselig nok, men det jeg la mest merke til var at vi alle var like brune ! (Kos dere på kontorene deres nå og ikke tenk på at jeg skal ut med sjekta i morra...)

Hmmm... synes denne posten ble litt kort så jeg satt iPoden på shuffle(velg tilfeldige sanger) og skrev ned de ti første. Mens jeg lyttet på iPoden satt jeg på terrassen og drakk en kopp te.
Her er sangene :

1. Elektrokardiogram     - KRAFTWERK
(Lukker øynene og ser syklistene kjempe seg opp Alp d´Huiz i Tour de France)
2. Pick up the phone     - THE NOTWIST
(Tysk/amerikansk pop - veldig bra)
3. Engleekstrakt           - RUNE LINDBÆK
( Norsk chill/house av verdensklasse)
4. What is the light       - FLAMING LIPS
(Såååå bra ! Mine favoritter de siste årene)
5. Maddening shroud     - FROU FROU
(Får meg til å føle meg som ei forelsket tenåringsjente - og det føles ok...)

6. Invisible pedestrian   - BENT
(Engelsk chill som gir meg lyst til å jogge(?)...)

7. Gone                       - KEREN DeBERG
(Fra soundtracket til sesong fire av Scrubs)
8. La boob oscillator      - STEREOLAB
(Knall!!)
9. Wake up                  - THE ARCADE FIRE
(En flokk mormonersøsken - fra fjorårets beste plate!)
10.Black heart             - CALEXICO
(Vakkert - som vanlig fra Calexico)

Så vet dere det...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.