Del

Trivialiteter

grnt gress.png

Jeg har fått noen mail fra kjente og ukjente (ok da , 1 ukjent og en kjent) angående innholdet på bloggen. Noen etterlyser nemlig at jeg flagger en mer politisk holdning, og ikke bare dette trivielle tullet. Til det må jeg si at jeg har nok med politisk innhold i det jeg selv leser av aviser og magasiner, men det er ikke noe jeg har tid til å følge opp på bloggen. Bloggen er en helt og holdent egoistisk greie, som jeg holder i gang for å minne meg sjøl og de som vil, om det fine i hverdagen. Selvsagt er det trivielt, men det er faktisk livet for de fleste av oss uansett...Når jeg har skrevet dette skal jeg opp på Snøringsmoen og slippe ut kaninene mine, og gi dem mat og vann. Så skal jeg ned på Kokkenes igjen og lage frokost for familien, vi spiser på terrassen i dag, og så har jeg en bunke aviser som skal leses. Kanskje kommer Helene og Askil innom på vei til Oslo, så da må jeg rydde litt også, kanksje lage noe pesto.

Utover det har jeg faktisk tenkt å drive dank...

PS! Jeg sjekker jo besøksstatistikken på serveren min og ser at på et døgn er det mellom 35 og 50 besøk på bloggen, jeg står for maks 2 av dem siden jeg får mail hvis noen legger igjen kommentarer. Dette er en oppfordring til DEG ; legg veldig gjerne igjen en kommentar, f.eks. om hva DU skal fylle dagen med av trivialiteter...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.