"Vannspeil-prosjekt"

Noen husker kanskje vannspeilprosjektet fra i vår ? Vel, det har ikke gått helt i glemmeboka, og nå er jeg på let etter en aluminiumsskuff jeg hadde liggende et eller annet sted på Snøringsmoen. Hvis jeg finner den er det ikke mye som skal til for at jeg får montert det før august !  Følg med ! Det kan nemlig bli veldig stilig !

Ellers er jeg forkjølet og har hatt feber i fem dager... det er passe kjipt midt i fellesferien, men har om ikke annet fått sett ferdig hele Nikolaj og Julie boksen på disse dagene (22 episoder på DVD). Utrolig bra serie som alle bør se !

Har også kommet inn på IT- og multimediadesign, 3-årig bachelorstudie  ved HiA Grimstad! Begynner 14 august og trenger bare en ny MacBook Pro til ca. 20.000,- og programvare for 30.000,-  så er jeg klar   = ( 

 

Geir Werner Hagen