Studentliv

Nå har jeg altså gått to uker på HiA, fått kjøpt en del bøker, bestilt MacBook Pro (har venta jæv__g lenge på den nå), fått i gang en kollokvie-gruppe (kollokvie betyr samtale, drøfting, diskusjonsøving, særlig ved gjennomgåelse av et eksamenspensum...) og vært på HVER ENESTE forelesning. Det siste tror jeg rett og slett er en dyd av nødvendighet for jeg har matematikk grunnkurs for ingeniører, Java- og HTML-programmering, pluss en haug mer estetiske fag, som video og illutrasjon.

Jeg har vært ganske treg med å oppdatere bloggen, og for å gjøre noe med det skal jeg, så fort jeg får den bærbare Macen, lage en video-podcast. Det vil si en serie små filmsnutter som dere kan abonnere på i iTunes og se på deres egen datamaskin eller iPod (eller TV). Tror det kan bli litt stilig, om ikke annet så er det en grei måte for meg å lære produksjon og publisering av slikt multi-mediemateriell.

Tja, utover det så sover jeg fremdeles ute. Ser ikke ut som sommeren slipper taket med det første. Jeg sover på en enkel madrass på terrassen, med en pute og ei dyne. Det utrolig deilig å legge seg ut og det eneste som er over deg er en praktfull stjernehimmel. Anbefales !

OPPDATERING : Kan se ut som om jeg endelig får den Macen til mandag så skal jeg allerede da begynne å filme til min videopodcast ! 

Geir Werner Hagen