Del

Piller og alkohol

På torsdag ble jeg stukket av to veps, på magen av alle ting, mens jeg satt på terrassen og leste. Jeg løp inn til kjøleskapet og dro ut en pose kyllingvinger fra frysen og la på stikkene. Det fungerte fint. Hevelsen ble bare minimal. Et par timer senere føltes det som om jeg mistet følelsen i begge armene og jeg ble naturlig nok litt bekymret. Deretter la jeg merke til en svær kul i hver armhule, og fant ut at det var lymfekjertlene som hadde hovnet opp til 12 ganger normal størrelse. Det gjorde jo satans vondt og det var ingen sjans til søvn. Klokka fire på natta ok jeg med medyne og pute og satt meg i en stol på terrassen. I sittende stilling fikk jeg sove frem til halv sju.
Så var døgnrytmen forstyrret og det ble lite søvn både fredag og lørdag natt.
Når jeg så skulle legge meg i går fant jeg en pakke Pinex Forte som Fredrik skulle ha brukt etter at han brakk hofta. Jeg tok en sjans og svelget to av dem og så satte jeg meg på terrassen med en halvliter Carslberg. Klokka halv tolv gikk jeg og la meg. Våken rett over to i svært godt humør og følte meg veldig lattermild. Det var vaarmt på rommet så jeg tenkte å ta med meg madrassen og gå ned og legge meg på terrassen, men så fort jeg reiste meg ble jeg svimmel og så "syner" i mørket. Jeg måtte av en eller annen grunn le, men turde ikke gå ned trappa med madrassen på slep, så jeg la meg nedpå og så en episode av Hotell i særklasse på iPoden.
Etter det våget jeg meg ned og fikk lagt med ut på terrassen. Etter en times tid fikk jeg sove og våknet ikke før i seks-tida igjen. Fremdeles litt "lett" i hodet og lattermild.
Dette var mitt første forsøk med blandingsmisbruk, og antakelig også det siste. Det funka dessverre ikke helt etter målsettingen...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.