Del

Oppdatering...

 

På torsdag var det Quiz på Sjøbua og dessverre måtte jeg melde pass, fordi jeg måtte fikse noe for Astrid. Åssen gikk det så med laget vårt, NORSK STANDARD, da ? ! Andreplass !  En ubrutt seiersrekke ble...brutt... og jeg var ikke med. Noen sammenheng ? Neppe ! (her prøver jeg å være ironisk, noe jeg ikke er så god til fordi jeg har et anstrengt forhold til ironi...) Vi får se om vi ikke kommer sterkere tilbake i løpet av høsten !

Ellers går det sin gang på HiA, med satans mye arbeid, om jeg skal være ærlig. Det hjelper ikke noe at jeg sover dårlig i tillegg. Sover fremdeles ute på terrassen , men vet ikke om jeg får noe bedre søvn av det, enn å ligge inne. Uansett er det utrolig deilig å sove  under åpen himmel hver natt !

I går kveld var vi på konsert med Helene i Ravnedalen. Det var tredje året på rad og etter min mening var dette den beste konserten så langt. At hun synger uendelig vakkert er udiskutabelt, og med så bra musikere og så godt arrangert musikk, ble det virkelig en nytelse.  Kim fra klassen min og jeg hadde med oss hvert vårt Sony PD150 kamera og filmet konserten fra hver side av scenen. Skal bli spennende å se åssen kvaliteten ble... 

Har lagd en liste i menyen til høyre over musikk jeg hører på for øyeblikket. Synes ikke det ble bra nok, så jg tror jeg legger dinn i posten her i stedet. Vil du høre på en av sangen klikker du bare på sangtittelen og du blir tatt til iTunes Music Store (hvis du har iTunes og det bør du - det er helt gratis).   = )

MUSIKK JEG HØRER MYE PÅ NÅ :

Justin Timberlake - `My love´ (ja, jeg er fan ! Han har jo en nydelig falsett!) 

Doves - `The Fear´( Hadde U2 skrevet denne ville det vært deres beste sang !  U2s altså...)

Beck - `Heaven Hammer (missing) (Air Remix)´ (Beck er kanskje min favorittartist ever...)

Coldplay - `Fix you´LIVE (Denne versjonen får fram tårer...i hvertfall hos meg)

Supergrass - `Fin´ (Englands beste band på 90-tallet , og en av de vakreste sangene jeg har hørt)

Cary Brothers - `Ride´ (Må nesten gjenta meg selv - en av de vakreste...)

Josh Radin  - `Closer´ (nydelig, gitarbasert - ikke på iTMS ennå)

Regina Spector - `Fidelity´

Fiction Company - `Design´

Calexico -  `Quatro´

José Gonzales - `Heartbeat´

Sia - `Breathe me´ (Sia er hun som synger med Zero7, og hun greier seg utmerket på egen hånd ! )

Morcheeba - `Otherwise´ ("Gammel", men slitesterk chill-out)

Laura Veirs - `Rapture  ( Amerikansk Indie - et kvalitetsstempel, spør du meg)

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.