St.Thomas og nostalgi

Hmmm...har nettopp funnet noen CDer i en skuff, av St.Thomas. Han er jo en undervurdert fyr i norsk musikkverden. Hvorfor ? Tja, ikke vet jeg...
Når det gjelder nostalgi kom jeg til å tenke på åssen det var å være Start-fan på slutten av 70-tallet. Da kjørte vi til stadion og så kamp på søndags kveld, og dagen etterpå var jeg på G-sport i kvadraturen og kjøpte nye fotballsko hos Stein Thunberg !(en av heltene fra gull-laget i ´78 og ´80). Alle spillerne hadde jo jobber den gangen. I dag tar jeg i grunnen fart og driter i hele Start...
Tour de France ; jeg følger med men er litt sliten av all skiten der. Hadde jo vært gøy med grønn trøye til Thor, men da må han være slå Boonen (som jeg ikke stoler helt på med tanke på hans nære forhold til en falmet helt; Johann Museeuw ). Uansett, det er kanksje tvilsomt om Boonen kommer i mål, han har jo aldri greid det før.
Geir Werner Hagen