Geir Werner Hagen

Arcade Fire, teater og litt til

Geir Werner Hagen
Mitt favorittband (sammen med Junior Boys) Arcade Fire kommer til Oslo Spektrum 4 november ! Billettsalget starter mandag 6 august så da MÅ jeg sitte klar foran Macen og få tak i billetter. Arcade Fires konsert på Hove-festivalen var den beste konserten jeg har opplevd og fikk en øyeblikkelig klassikerstatus blandt de som var så heldige å være tilstede. Man skulle være rimelig kald innvednig for å ikke bli rørt av musikken og fremføringa deres. Så hvis tilfeldigheten står meg bi greier jeg å få billetter denne gangen også. *krysser fingrene*

Ellers er jeg tildelt en rolle i teater-kriminalen "Musefellen" av Agatha Christie, som settes opp på Lillesand Teater i høst. Jeg fikk rollen under en leseprøve i går kveld og skal spille den mystiske Mr.Paravicini.

Har også blitt ansatt som maskinist på eTeateret og får dermed sett masse film MED lønn !

Nå...

Leser : Isaac B.Singer | En kjærlighetshistorie
Drikker : Te

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.