Animasjonsverksted

I dag var første dag av animsjonsverkstedet jeg skulle holde for samtlige 5 klassinger i Lillesand. Kan ikke si noe annet enn at det ble suksess !

Det er fantastisk moro å jobbe med barn på den alderen. Det er på mange måter en perfekt alder å jobbe litt kreativt sammen med barn på. De er smarte og oppvakte, og syntes jo helsdigvis dette var gøy, så alle trådde til og var med i prosessen. Heldigvis var vi tre om jobben, Elisabeth og Anders hadde hver sin gruppe og jeg tror de trivdes ganske så bra sjøl. Anders var også konge som stilte opp på en times varsel og aldri hadde vært borti animasjon før.

Vi fikk lagd tre filmer i kveld og jeg er faktisk umåtelig imponert over hvor morsomme og godt lagd de ble. 5-klassingene gjorde så godt som alt selv, vi voksne passet mest på at utstyret funka og at ikke det ble for ville tilstander innimellom.

Har faktisk sovet litt dårlig i ganske mange netter og gruet meg for hvordan dette skulle gå, nå gleder jeg meg til i morgen og onsdag !

Kommer til å legge ut filmene her så alle kan se dem !

Geir Werner Hagen