Staff

Dette høres kanskje ut som ei skrøne, men det skjedde faktisk for en ukes tid siden ;

Jeg blir ringt opp ca. 23.30 på kvelden og ser at det er et Oslo-nummer jeg overhodet ikke kjenner igjen. Som den råtassen jeg er på å sile telefonanrop gidder jeg jo ikke svare. Tenker ikke mer over det og sovner.

Neste morra, ca. kl.07.20 ringer det fra samme  nummer igjen - lett paranoid som jeg kan være -vil jeg sjekke gulesider.no på Macen, men før jeg kommer så langt slutter det å ringe. Så tikker det inn ei melding fra mobilsvar ; "Hei , det er Tor Erling Staff, kan du ringe meg opp så fort som mulig ? " Klikk!

Sjekker gulesider.no for å se at det ikke er en "morsom" mobilspøk som var så populært for noen år siden, og det er det ikke , nummeret tilhører Advokatfirmaet Staff i Oslo. 

Jeg ser selvsagt ingen annen utvei en å ringe tilbake (full av skyldfølelse for gud vet hva - må være det Lutherske Norge vi faktisk bor i)

Det ringer to ganger og telefonrøret røskes av i andre enden ;

- Ja, hallo ?

- Hallo, det er Geir Werner her

- Hva ? Ringer du meg eller ringer jeg deg ??

- Jeg ble nettopp ringt opp av dette nummeret, så jeg ringer tilbake

- Er Kristin XXX der ?

- Nei, jeg kjenner ikke til vedkommende

- Er nummeret ditt 93 44 37 44 ?

- Ja

- Og det er ikke til Kristin XXX ?

- Nei, du har nok feil nummer tror jeg

- Da beklager jeg så mye. Adjø.

- Ha det.

 

7 sekunder senere ringer han opp engang til.

20 sekunder etter det igjen nok engang. Han skylder på en sekretær som ikke får til sentralbordet.

 

(Mest for meg selv i grunnen)

Geir Werner Hagen