Sommerlektyre

Satt og ryddet litt i bokhyllene mine og fant to mursteiner jeg hadde glemt at jeg hadde kjøpt. To biografier, begge av Ketil Bjørnstad, henholdsvis JÆGER om Hans Jæger og FLAMMESLUKEREN - om Ole Bulls liv.
Gleder meg vilt til å begynne på disse og ha dem som sommerlektyre.I tillegg tipper jeg det blir å lese Knut Nærums Norsk Litteraturhistorie-fritt etter hukommelsen.
Ellers dagdrømmer jeg litt om å få kjøpt ei boble til sommeren og kjøre rundt i dalene her på sørlandet. (Setter jo helst ikke avgårde på E-18 i ei boble fra 1968, med bensintanken helt foran i panseret). Få ei sånn gammel grind på taket og pakke picknik-stoler og bord pluss smøre mat og ha med saft og kaffe på termos. Jeg VIL ha en sånn sommer.
(Jeg er ekstremt retro/nostalgisk for tiden...)

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.