jeeezzes...akt 2

16/05/2008
Så fort ting snur...Heldigvis.I kveld (og i natt) løsnet det skikkelig med webdesignet jeg hodler på med. Forkastet hele skiten jeg satt fast med og begynte fra scratch med penn og papir. Så på Macen og i Photoshop.Må bare si at jeg elsker MacBook Pro´en min ! Særlig nå som jeg har kobla den til min 23" Apple skjerm - herregud for en arbeidsmaskin ! Det er nesten så jeg føler at jeg ikke trenger den dyre Mac Pro (men det gjør jeg altså !!) = )
Har forøvrig hatt en flott dag. Espresso til frokost, så på Snøringsmoen for å skrape maling mens jeg hørte på nitimen, deretter lunsj fra 11 til 12 med Torolf ute på Cafe Lillesand. Så tre timer til med malingsskraping. Så hjem og lage middag. Deretter sitte med webdesignet...
Har ikke fått lest om Ole Bull på et par dager nå (og heller ikke kunsthistorien) men det kommer.
Fra mandag til onsdag er det kino-teknisk kurs i Oslo så blir vel ikke noe lesing før etter det.
Har ikke hørt noe fra Dev Singh på lenge. Aner ikke hva han holder på med...