Frank brunner

Jeg har postet om Frank Brunner før på denne bloggen. Jeg har siden jeg "oppdaget" ham vært veldig tiltrukket av bildene hans.Særlig bildene fra veksthus med belysning og bildene fra vannanlegget rundt MoMA i New York, der mennesker og objekter speiles i vannet. Kan ikke helt sette ord på hvorfor disse bilden taler sånn til meg, men det er noe med måten han maler på som tilfredsstiller noe i meg. Bildene er også svært tiltalende rent estetisk.
I dag åpnet hans utstilling på Meta Hansens hus i Lillesand og jeg var der selvsagt. Det var første gan gjeg fikk sett bildene rent fysisk, og det var en sterk opplevelse.(Ja det kan høres ut som en klisjé - men det var faktisk veldig sterkt for meg). Et av de nye bildene, "Stiger" mener jeg det het, var i stort format (á la 180x250 tipper jeg) og var helt fantastisk.
Også her var motivet speiling på vannoverflate. Bildet kostet 90.000,- og jeg bare MÅ ha det ! Det skulle fått hele langveggen i stua... Må finne en måte å få råd til det bildet...

9.jpg
45º MoMA #2
2005


OPPFATERING :
Da jeg kom på Meta Hansens hus kl. 12.30 på søndag var bildet solgt ! Det ble med drømmen...denne gangen.


Geir Werner Hagen