Syk

Nå har jeg vært syk i over to uker. Forkjølelse/influensa. I dag tok jeg en CRP hos legen for å se om jeg kunne ha skjult lungebetennelse, men det hadde jeg heldigvis ikke. Det kan visst ta såpass lang tid som dette med de forkjølelsene som er ute og går nå så det er bare å vente...

Får lest litt innimellom da... Hjelper jo litt, men gud så kjedelig å ikke kunne gjøre noe formnuftig; ta en tur på skogen, snekre, fikse på Snøringsmoen ++. Rett og slett bortkasta tid å være sjuk. 

Hmm, om ikke annet så har jeg fundert på om jeg skal kjøpe en Mac Pro eller en iMac 24", hvis jeg nøyer meg med iMacen som er helt rå, har jeg råd til et Nikon D300 som selges jævla billig for tida (en Nikon D400 er nok på vei så lagrene skal tømmes).

Nå skal jeg prøve å legge til en font her på bloggen via JavaScript, sånn at jeg kan bruke en hvilken som helt font uten at du trenger å ha den på din maskin. Man begynner jo å bli litt lei de "web-safe" fontene...

Geir Werner Hagen