Gullfisk

Etter å ha lovd Eirin gullfisk i månedsvis, dro hun, Fredrik og deres kusine med bussen til dyrebutikken på Sørlandssenteret og kjøpte gullfiskbolle med utstyr pluss tre gullfisk i går.

Nå svømmer de rundt i en bolle påen bokhylle her og ... koser seg. De har ikke noen luftpumpe (trengs ikke) men kommer stadig opp til toppen for å trekke luft (tror jeg). Det er koselig med en gullfiskbolle, jeg håper bare det er riktig at de har fem sekunders minne, hvis ikke må de vel snart kjede seg i hjel ?

Ellers har de siste ti dagene vært brukt til bl.a. å lage cover til Helene Bøksles juleplate som slippes 16 novemer. Veldig gøy å være med på! Jeg har også laget hennes nye hjemmeside som er klar for lansering i disse dager. Jeg liker å jobbe med ting som skal til trykk, det er noe helt annet (bokstavlig talt) enn å jobbe med design for web. På trykk blir alt så skarpt og fargene er så kritiske at alt bør stemme før det leveres til trykkeriet. Heldigvis er det korrektur så da kan man rette opp de siste små feil eller ting man har glemt.

Har ikke fått tatt bilder den siste tiden og det er kjedelig. Skal prøve å ta meg sammen - burde tatt en tur til Oslo en dag for jeg har lyst til å ta bybilder. Det er ikke det samme å ta bybilder i Lillesand som i Oslo...

Leser :

Karl Ove Knausgård - Min kamp, bind 1

Adobe InDesign CS3 How-tos 100 Essential techniques

Charles Taylor - Autensitetens etikk (lånt av Jofrid)

 

Musikk :

The xx - The xx

jj - jj No.2

Freddie Waddling - Klassiker

 

Film/TV i det siste :

Generation Kill, NRK  - Overraskende bra om ameirkanske marinesoldater i Irak 

The Office US - Sesong 6, har tapt seg litt...

Curb your Enthusiasm - Sesong 7 , har begynt knallbra!

Troløsa - Alt med Lena Endre ser jeg ukritisk på for tiden... 

Drikker :

Sherry

Latte som jeg lager selv på kafeen

Cola (dessverre)

 


Geir Werner Hagen