Musesyke

Jeg er ikke redd for svineinfluensa, men veldig redd for musesyke. Mulig det er irasjonelt, men akkurat nå verker det sånn i "muse-hånda" at jeg er bekymret for om det er CTS på gang (carpat-tunel-syndrome aka. musesyke). Nå som jeg har en del å gjøre på Macen ville det jo være krise å ende opp med noe sånt. 

Sitter og lager elementer til design som skal brukes sammen med CSS og da er det mye jobbing med mus. Kanskje jeg heller må kjøpe en digital tegneblokk med penn ? Ikke råd til det ennå siden jeg nettopp har kjøpt enda en skjerm maken til den jeg har nå (Apple 23" råtass-skjerm) så nå kan jeg ha en skjerm til alle paletter, mail, iTunes og nett-tv (så fint å jobbe med "Tinas kök" i bakgrunnen!). Fikk denne så billig at jeg ikke kunne si nei (til meg selv)...

Og forresten - dette arbeidsbordet kunne jeg tenke meg til Macen min:

 

Geir Werner Hagen