Nyttårsforsett (...)

Alle vet jo at veien til helvete er brolagt med gode forsett, så jeg skal begrense meg.

He who breaks a resolution is a weakling;
He who makes one is a fool.
-F.M. Knowles-

Jeg har et par-tre forsett jeg virkelig vil få til. Ikke er de særlig omstendelige eller vanskelige, men de kan være harde nok å holde for det om...

Det eneste forsettet jeg virkelig har bestemt for er følgende:

- To kvelder i uka skal jeg legge meg senest halv elleve.

Dette høres kanskje ikke vanskelig ut, men jeg kan ikke huske sist gang det skjedde. Sjelden får jeg lagt meg før midnatt og aldri sover jeg lenger enn til ca.klokken syv, ikke fordi jeg vil stå opp da, men fordi jeg våkner da. Uansett. Ikke sover jeg på dagen eller kvelden heller, så jeg må få inn flere timer søvn i kroppen. Er sikker på at hjertet og alle andre organer i kroppen vil ha godt av det, også det største organet av dem alle (huden, om du ikke visste det...).

Et par forsett som er på tankestadiet, men som jeg er skeptisk til fordi jeg vet at de er så lette å bryte :

- Drikke brus kun på fredag og lørdag.

Igjen, det høres sikkert lett ut, men for meg er det ikke det. Jeg er dessverre alfor glad i en cola på glassflaske så dette kan bli vanskelig. Dette er dog nok et forsett hele kroppen ville hatt godt av så jeg tror det blir et tellende forsett før nyttårsaften.

- Kutte kraftig ned på banning.

Dette er ikke lett, men henger faktisk sammen med forsett en. Jo trøttere jeg er jo lettere er det å banne, særlig gjør jeg dette for meg selv. Det er faktisk like ille som å banne foran andre fordi jeg ikke vil banne men alikevel gjør det. 

 

Andre ting jeg bør gjøre i året som kommer:

* Skrive ferdig om Sartre i dannelsesbloggen

* Trene regelmessig

* Drikke mindre latte

* Drikke mer Champagne

* Flere fotbad

* Filme 

* Ta flere bilder

* Intervjue ungene (...)

 

OPPDATERES...

Geir Werner Hagen