Syyyyyyyk...

Jeg er så syyyyyyk...Og det gjør så vondt i alle ledd, i ørene, i halsen, litt vondt i magen, en svak ringelyd inne i hodet og generelt uvel...

Det er en dårlig start på uka det. Nå lurer jeg på om det kan være svineinfluensa (selv om jeg håper det bare er halsbetennelse som er innmari vond). Ringer legen i morgen igjen og hører om jeg skal komme innom, men mistenker de svineinfluensa skal man jo bare holde seg hjemme.

For å trøste meg selv har jeg lastet ned flere dokumentarfilmer om Sartre og Heidegger. Prøvde å se på dem i dag men endte opp med å se på Simpsons i stedet (like greit å være ærlig). Å være syk er jo også en yperlig anledning til å lese gode bøker men jeg orker liksom ikke...Bir vel i beste fall å lese om igjen noe av Ketil Bjørnstad ENNÅ en gang.

Musikk for øyeblikket : 

Jan Johansson - Jazz på svenska

Hilde Louise Asbjørnsen - No vil eg vake med deg

Film for øyeblikket :

The Bands Visit (israelsk/egyptisk perle)

Livet i 8 bitar 

Rallybrudar  

 

(forresten ... synes litt synd på meg selv nå..)

Geir Werner Hagen