Vad jag gör imellan...

Denne bloggen koster meg 14 dollar i måneden og jeg bruker den primært for å lære og eksperimentere med kode, javascript og css som jeg bruker på andre nettsider. Det blir ikke så mange blogginnlegg, men her er i allefall en oversikt over hvilken musikk jeg hører på for tida, hvilke filmer jeg har sett og hvilke bøker jeg leser.

MUSIKK

Plata er et "fritidsprosjekt" mellom  Rostam Batmanglij fra indie-favorittene Vampire Weekend (som jeg også liker selvsagt) og Wes Miles fra Ra Ra Riot (jepp, liker dem og...)

Musikken kan vel kalles elektronisk pop med sterke innslag av kontemporær r&b (f.eks. en nydelig cover av Jackson 5s "I want you back" (denne får litt tynn i de seriøse musikkbloggene, men jeg digger den!)

Musikken er bygd opp av mange gjentagelser, pauser i musikken og justering av pitch i sangene. Det høres helt nydelig ut, men samtidig føles det litt som om dette er litt "enkelt"... Alikevel ender jeg opp med å spille plata om og om igjen.

Sjekk plata på iTunes eller Spotify.

 

 

FILM

Selvsagt får jeg sett film innimellom. I tillegg til to gode svensek filmer, nemlig Prinsessa og Man tänker sitt har denne gitt meg mest glede de siste ukene. Woody Allens siste film er nok en fim i Woodys katalog som er litt over snittet, men kanskje ikke så mye mer. Filmen løftes av Larry David (Curb your enthusiasm, Seinfeld) som har hovedrollen og Patricia Clarkson som nok en gang spilller rollen sin emin

 

Geir Werner Hagen