Geir Werner Hagen

Noe TIL (SNART) 40 ÅRINGEN... (del 3)

Geir Werner Hagen

Over: Utsnitt av bokhylla mi...

Under: Fra montana.dk

Jeg skulle gjerne hatt flere Montanahyller som kunne gjøre det letter å holde det ryddig... Har forlengst kvittet meg med masse bøker, men man kjøper jo stadig nye så det trenges mer hylleplass hele tiden.

Montana er blandt de virkelig foregangsmerkene når det gjelder miljøaspektet ved produksjon (all lakk er for eksempel vannbasert) , bl.a. har Montana helt siden 1993 hatt strenge krav til seg selv for å bedre miljø OG arbeidsmiljø. Montana er også på vei mot å bli karbonnøytrale. 

Dette, pluss at jeg kan kjøpe elementer til serien om 23 år hvis jeg vil betyr at dette er en hyllesamling jeg vil ha hele livet. Ikke akkurat som å kjøpe forskjellige kolleksjoner på IKEA annethvert år...

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.