Planer for dagen

Våknet klokken 06.05 av en humle som pillet meg på nesen og et mylder av fuglesang i hagen. 15 grader og full sol allerede.

Siden jeg har "fri" fra kafeen var det kanksje lurt å planlegge dagen litt ordentlig. Jeg må riktignok åpne kafeen og vaske på morraen, men det er ikke mer enn maks et par timer, og da kan jeg samtidig spise frokost og lage en latte.

Så må det ryddes hjemme og faktisk kjøres søppel (da er jeg virkelig en av "de andre" som lager kø på søppelfyllingen en lørdags formiddag for å kvitte seg med deler av det materielle overskuddet ((som snart skal erstattes av nytt...))...

Dagens hovedmål er faktisk å ta meg en tur til Grimenes og tømme prammen til Skjalg for vann og se til at den er ferdig trutnet og flyter. Må også finne ut hvor jeg kan få tak i årer og tollepinner sånn at jeg faktisk kan få rodd ut på Grimevannene. Skulle jeg få båten ro-dyktig vil jeg ta meg med et pledd, en bok, en termos kaffe, en fransk baguette litt ost og en flaske kald hvitvin og ro ut på en av de små øyene på Grimevann. 

 

Om du synes dette er for privat så er det faktisk som det står i banneret mitt mest "for meg selv..." så jeg om fem år kan se hva jeg holdt på med denne lørdagen i mai 2010

OPPDATERING:

Sånn gikk det : Var på Glæden kl.09.00 og hjalp til med morrarutiner sammen med Siril (som selvsagt greide det meste).Rydda i bakgården, feide fortau og satt ut bord på gata. Så var det frokost, to skiver med leverpostei og en latte. Deretter masse preik ved utebordene- Tor, Einar, Vibeke ++. Avislesing og cappucino. Vibeke og Signi tilbake fra bysleng, feire Signis bursdag med champagen (Fuhrs Cascade, alkoholfri slevsagt - vi satt på gaten må vite). Så masse folk og preik i sola.Plutselig er klokka halv tre og man kommer seg hjem. Har med frokost til Eirin som har sovd leeeenge. Sitter i sola og leser på terrassen. Venter på å dra ned på Glæden for å ha Workshop.


 

Geir Werner Hagen