I morgon, i morgon men ikkje i dag

Jeg er en av dem som ikke ble tatt ut av klassen for å "snakke" med en logoped, en psykolog eller en skolesøster fordi man lurte på om jeg kunne diagnostiseres for et eller annet avvik noen lærer bekymret seg for.

Jeg var alltid den søte, pene og kjekke gutten (hele grunnskolen igjennom-fakta!) og fløyt glatt på det. Var faktisk seriemonogam fra 4 klasse og opp!(makan til digresjon!)... Uansett, det jeg vil si er at selv om jeg aldri fikk noen diagnose dengang så mistenker jeg at i dag ville blitt hentet ut av klassen til en prat med psykolog eller i allefall helsesøster. Hos PPT ville de nok finne at jeg var ganske så normal, men ganske sikkert led av, og jeg liker ikke ordet, prokrastinering (ordet får meg til å tenke på fugler som drøvtygger...).

Jeg vet ikke om prokrastinering er en lidelse eller diagnose, men jeg hva det er : 

Ordet prokrastinering er dannet av de latinske leddene pro, som betyr «for», og crastinus, «det som angår morgendagen» (av cras, «i morgen»). Begrepet kan fritt oversettes med «utsettelsesatferd».

Det er jeg nemlig jævla god til. Nå må jegtilføye at jeg faktisk tar meg selv kraftig i nakken for tiden og prøver å gjøre noe med det, men mer om det siden.

Skriver ferdig i morgen... (og nei dette er ikke et virkemiddel for å poengtere at jeg lett utsetter å gjøre ting ferdig!!)