Syyyk...

Har fått "den store sommerforkjølelsen" med rennende nese, feber/kaldsvette og nedsatt generell tilstand...

Først og fremst er det kjedelig å være syk.For det andre føles det som utrolig bortkasta tid, særlig når sommeren faktisk er kommet og det er varmt og deilig ute. Om ikke annet har jeg nesten jobbet fulle dager på Macen, med oppdatering av Glædens hjemmeside, lagd billetter til alle sommerens forestillinger, lagd annonse til LP,sendt pressemelding om helgas konserter, snakket med artister om billettpriser, sanket inn anbud på scenerigg til Hamsundagene, og bestilt varer til Glæden. Faktisk har jeg vært veldig produktiv disse dagene. Innimellom har jeg sett et par svenske filmer ( en Bergman og Änglagård - Sommeren etter), sovet litt sittende i en stol og lest et langt intervju med Knausgaard i Samtiden. Drukket te, drukket varm melk med honning og spist is (alt for å smøre halsen). Sett noen episoder av The Cleveland ShowiPaden til Fredrik (streamet fra min Mac). Har i tillegg knasket litt paracet for å holde feberen i sjakk, og det har funka synes jeg.

Har også begynt å skrive på et blogginlegg om hvor jeg står i dag. Politisk, religiøst, filosofisk osv. Det kommer til å ta tid for jeg er jo ikke skråsikker på noe som helst lenger... Det var nok lettere når jeg var yngre. Om det er fordi jeg er blitt tannløs eller for myk i kantene vet jeg ikke, men ved å prøve å skrive ned mine livsholdinger på komprimert vis, kan jeg kanskje finne det ut.

 

 

Geir Werner Hagen