Baksiden

Nå har jeg hatt denne bloggen i fem år. Den har hele tiden vært ment mest for meg selv, men jeg har alltid skrevet eller postet på en måte som gjør at hvem som helst kan lese den uten å rødme på mine vegne.

Jeg synes det er gøy å kunne bla tilbake fem år i livet og se hva jeg gjorde i november 2005. Det blir som en on-line tidskapsel i nettskyen, for meg selv og den som vil se.

I perioder blir det mye posting om ting som ikke er særlig personlig,som f.eks. alle design-ting jeg er opptatt av, løsrevne sitater, videoer av interesse ++. Alt dette (for det meste) har jeg derfor bestemt meg for å flytte til en egen underside jeg kaller Baksiden. Det mer personlige blir derfor mer fremtredende på forsiden og i tillegg beholder jeg bloggen til min venn Dev Singh i London.

 

Dette betyr at det nok blir mange små poster på Baksiden, mens på den "vanlige" forsiden blir det litt lengre poster av mer personlig art.

 

 

 

 

 

Geir Werner Hagen