Nyttårsforsett 2011

Hjemme nå og fremdelse ikke frisk. Tror nok jettidsforskjellen og mangel på søvn sinker prosessen med å bli frisk så det er bare å vente. La tiden ta sin tid...det er jeg jo faktisk veldig god til.

Uansett, nytt år og nye forsetter for mange av oss. Jeg har egentlig bare et forsett for dette året og det er litt vagt- men i vinter og vår skal treninga mi synkroniseres med kosthold og hvile.

Siden mars har jeg trent vekk ca. 26 kilo kun ved å trene mye. Ikke har jeg lagt om på kostholdet og ikke har jeg fått meg gode søvnvaner, all vekt har forsvunnet kun pga. trening. Treningen har i tillegg vært ekstremt ensidig, kun spinning. Ikke løftet, dradd eller dyttet på en eneste vekt men det trengs faktisk... I vinter skal overkropp og midje få en oppstramming noe som vil få enda mer fart på forbrenningen. Skal gå mer systematisk til verks når det gjelder spinningen også. I høst har jeg ligget på mellom 72 - 78 % av maks puld i hver eneste time. Dette er ikke optimalt så nå må jeg begynne å logge hver time og justere for hver time før jeg begynner å spinne. Kondisen skal økes enda mer og hvilepulsen skal enda lavere.

Fra der jeg er i dag skal jeg ned 11 kg til 1 mai. Hvis jeg greier det og treningspeogrammet er fulgt bra er målet å kjøpe landeveissykkel og sykle Birkenesrunden i midten av juni. Da har jeg hatt halvannen måned på å bli vant til sykkelen. 

Når det gjelder sykkel står det mellom tre merker; Trek, Cannondale eller Eddy Merxck. Helst vil jeg ha en Eddy Merxck, men det handler om penger så jeg får se om jeg greier å spare opp nok...

 

 

dd

Geir Werner Hagen