Om Dev Singh


Har i det siste fått noen tilbakemeldinger på at der er så stille på bloggen til Dev Singh. Jeg hadde mer eller mindre glemt ham selv om jeg har sidene hans på min egen server.

Noen har trodd på min lille løgn om at Dev Singh er sønn av Bakthev Singh, en indisk IT-medarbeider som jeg på merkelig vis ble kjent med via internett for 7-8 år siden. Det er selvsagt bare tull og en unnskyldning for å skrive en fiktiv blogg om en indisk ung mann som prøver å holde seg i live i SoHo, London. Alt for påvirket av Adrian Mole er vel skrivinga mi, men det har vært gøy om ikke annet. I hvertfall for meg selv. Må si at jeg underveis har fått noen veldig gode tilbakemeldinger også, så flere har satt pris på "ham". Skal samle alle postene i en Word-fil som kan lastes ned slik at man slipper å sitte å bla seg bakiover på bloggen her.

Nå er det slutt for en stund på oppdateringer fra Dev Singh (altså mitt lille prosjekt), men det kan være jeg får behov for, eller lyst til å skrive litt mer som Dev Singh, det ligger mye terapi og avstressing i å ha denne muligheten... Les bloggen hans så langt her.

 

 

 

 

...

Geir Werner Hagen