Midlertidige endringer ...

Jeg venter i spenning på at Squarespace ruller ut versjon 6.0 av systemet sitt så jeg kan begynne å designe hjemmesiden/bloggen min helt på nytt.

Har nemlig tenkt på det lenge, men har ikke tid til å legge så mye tid i det, og så kommer plutselig en kolossal oppdatering som vil gjøre alt mye enklere for meg, som foreksempel å lage bedre slideshows for bilder, gjøre det enklere å implentere javascripts osv. Sikkert mye mumbo-jumboprat, men for meg kommer det til å bli deilig.

Kommer også til å dele opp denne siden i en blogg og en hjemmeside, men er ennå ikke helt sikker på åssen jeg skal skille dem fra hverandre. På denne midlertidige siden som heter "geirwerner" (wow!) har jeg lyst til å legge ut mer personlige ting, mens på bloggdelene legger jeg ut ting som er mer allmenn interesse. Tror jeg. 

Har dessuten blitt litt lei av den fonten jeg har brukt i et års tid nå, ENZO FF, som fremdeles er kjempevakker... men, jeg har lyst til å minimalisere utseendet her nesten til det ekstreme. Derfor har jeg begynt med fonten Georgia på alt. Kun en font. Regelen er vel maks 3 fonter, men hvorfor ikke bare være streng? 

Popularity is the hallmark of mediocraty...

- Niles Crane -

 

Vet ikke om det vil bli så mye typisk blogging her lenger, vil heller se på det som det denne siden egentlig er for meg, nemlig en digital tidskapsel som jeg (og dere) kan åpne når som helst og hvor som helst. Synes det er gøy å kunne bla meg tilbake til 2005 og se hva jeg gjorde i desember den gang da...  Og noe digitalt liv vil jeg ha, selvom jeg på Facebook er i koma (bevisst) og på Twitter ikke er særlig aktiv (vet liksom ikke alltid hva jeg vil twittre om...)... Synes alle disse sosiale mediene  virkeer å fremkalle en voldsom trang til å forstille seg og det søker jeg å unngå selv. (...)

Kunne godt skrevet litt om at det fremdeles er jobb med å avslutte regninger etc i forbindelse med Glæden, at det er ganske hardt, men utrolig givende og ganske vidunderlig å jobbe i barnehage, at jeg har lyst til å spinne hele tiden (tror jeg har blitt helt junkie på endorfinene jeg får overdose av hver gang), eller at jeg må se en episode av Frasier før jeg legger meg i kveld, men orker ikke skrive mer nå. 

 

...

 

Visste du forresten at sola er en stjerne og at alle stjernene på himmelene er "soler"? Barna blir ganske overrasket når de finner ut dette, og at rundt hver stjerne er det da planeter og rund de planeten måner igjen. De aner allerede da hvopr ufattelig stort universet er. (det er mange voksne som heller ikke er klar over dette altså....)

Ellers synes jeg alle burde lese artiklene på skespis.no - det er så mye overtro, healing og synskhet ute og går nå at det er sunt med et litt kritisk og distansert blikk på dette...

 

...

Geir Werner Hagen