Oppdatering ...Akkurat nå er jeg veldig sliten. Drømmer om sommer og sløve timer i gresset på Grimevann, mitt favorittsted i verden...

Trenger noen timer i sola der, med litt vin, noen gode aviser og sommerbrisen og svalenes "krii-krii" som eneste akkompagnement...

Jeg har skrevet lite på bloggen den siste måneden. Det er fordi jeg ikke har hatt så mye å komme med, og det har ikke vært så mye jeg har latt meg begeistre av i det siste. I tillegg har jeg gjort noen valg som har skapt mye hodebry og kvaler (men, det er for privat for bloggosfæren)

Jeg har faktisk skrevet en del, som ikke er lagt ut her enda, men som er sånne episoder fra oppveksten min. Jeg pleier å snakke om oppveksten min som en Emil-i-Lønneberget oppvekst og det tro jeg nesten jeg kan stå for. Da jeg i tillegg er i en regresjonsfase av livet, er det bare naturlig å se seg tilbake og memorer hva man har opplevd. Vet ikke hvor spennende det blir for andre å lese, men for meg er det både morsomt og faktisk en kilde til å analysere deler av livet mitt i dag... Begynner snart å legge ut noen av disse tekstene.

 

* Regresjon :

The Latin equivalent of regression means "return" or "withdrawal"; it also signifies a retreat or a return to a less-evolved state. There is no very precise psychoanalytic definition of the concept of regression. It is useful to introducs the idea of temporality.

 

 

 

Geir Werner Hagen