The age of Mechanical reproduction

Av og til får jeg ikke skrevet noe her. Selv om jeg gjerne har en idé, så går den fort i glemmeboken hvis jeg ikke får skrevet fort. Men jeg leser jo faste sider på nettet omtent hver dag så da tenker jeg at jeg likegodt kan lenke til interessant lesestoff som å skrive noe selv (innimellom ihvertfall).

Denne artikklen handler om IVF (in vitro fertilization) og er en personlig berettelse om prossessen fra Paul Ford.

Kommer til å ha flere innlegg/poster som dette fremover, og de vil få en egen heading i feltet over her (oppdateres i kveld så sjekk igjen). Har også som mål å oversette en mindre artikkel fra f.eks. LeMonde, Weekendavisen eller The Monocle hver uke. Ikke de store tingene, men mitt bidrag til min egen (og din) generelle dannelse...

 

 

 

...