Feber

Sitter på jobb (e-Teateret) og skulle være litt effektiv med Montessori-utdanninga og design av en hjemmeside. Men som så ofte, arbeidet må vike for andre ting. Som at jeg sitter og kaldsvetter og er syk, er trøttere en noensinne etter ei uke med lite eller dårlig søvn og at jobbeni barnehagen faktisk er ganske hard.

Ble i stedet sitte og først sove en liten halvtime i kontorstolen, for så å våkne med stiv nakke og en genser våt av svette. Ikke særlig behagelig. Sprakk derette kraftig med å drikke nesten en halv-liter Cola for å kjøle meg litt. Satt meg så foran Macen og skulle prøve på noe fornuftig, men det stoppet så fort jeg åpnet Safari og begynte å surfe litt. Endte opp på svt.se og så et program om Coldplay ..

fortsetter når jeg orker.Nå MÅ jeg ha vann og en paracet.

Geir Werner Hagen