Å skrive ut frie asosiasjoner

Leste nettop gjennom forrige post og ser at språket er så til de grader fylt med klisjeer. (bare å skrive "så til de grader" er jo dritkjedelig) - men jeg har rett og slett ikke lært meg å økonomisere med språket når jeg skriver dette her. Bare se ; " men jeg har rett og slett ikke lært meg å økonomisere med språket når jeg skriver dette her". Mister litt motet. Og nå skal jeg forklare hvorfor. Fordi dette skriveprosjektet har en slags grunnidé om at det jeg kommer på skal skrives ut der og da. Frie assosiasjoner i skrift om man vil. Men når setningene da begynner å nli lange og knotne mister jeg jo av og til tankerekka og det kan stoppe helt opp. Samtidig, og dette vet jeg ikke helt sikkert egentlig, men samtidig er det vel sånn at nettopp i frie assosiasjoner skal tankene løep hvor de vil, uten sensur eller annen kontroll. Så kanksje det å skrive ut frie assosiasjoner er den slags forsinkede frie assosiasjoner?

Igjen faller jeg ut. Macen er fylt av distraksjoner; Twitter, internett med sitt uendelig innhold, facebook som jeg av en aller annen idiotisk grunn lot tå aktivt i menylinjen, iTunes med all min kresent utvalgte musikk (akkurat nå er det Terje Rypdals Mystery Man som i all sin vakkerhet forstyrrer meg... 

Geir Werner Hagen