The Beatles II

I dag kom (endelig) The Beatles på iTunes. Endelig, i parantes fordi det ikke betyr noe for meg siden jeg har alle originalplatene både på LP og CD. AT det har tatt så mange år og Beatles på iTunes skyldes delvis Yoko Onos merkelige standhaftighet og krangel mellom Apple og Apple Corps (The Beatles eget plateselskap) pluss andre parter som vil ha hatt en finger med i fordelingen av inntekter...

Det som derimot var veldig greit for meg med Apples voldsomme markedsføring var at min alltid latente Beatles-feber våknet til live for fullt igjen. The Beatles er et av de bandene som har betydd mest for meg opp i gjennom. Kanksje det viktigste. (Andre artister/band av særlig betydning er Bob Dylan, Imperiet, Prince, Beastie Boys og DJ Shadow. Jeg skal skrive egne poster om hver av disse i løpet av høsten og vinteren..)

Da jeg var tolv år fikk jeg en boks med alle The Beatles´originale LP utgivelser. Jeg hadde jo vokst opp med The Beatles "The white album" og Sgt.Peppers Lonely Hearts Club Band og kunne selvsagt alle låtene derifra utenat.

 

...  Fortsettes ...

 

Nettopp. Ikke første gang jeg har avsluttet en bloggpost med "fortsettes" eller "fortsettes snart". Dette er noe jeg begynte å skrive på for omtrent 3 år siden og som aldri ble ferdig. NÅ skal jeg skrive, om ikke ferdig så iallefall litt mer...

Geir Werner Hagen