Blogging

Jeg tenker stadig at jeg må skrive mer på bloggen.

Mest for meg selv egentlig, men jeg vet jo at folk er innom daglig og sjekker så da blir det litt selv-sensur i alt jeg har lyst til å skrive.

Akkurat NÅ forsvant nettet noen minutter og jeg fikk ikke lagret alt jeg hadde skrevet... Grrr!!

Det jeg tenkte var at for å gidde å holde ut med denne bloggen må jeg gjøre den litt annerledes. Det er greit å poste musikvideoer, kortfilmer og små poster om kusnt og design, men det må være mer enn det her.

Derfor tenker jeg å dele opp denne bloggen i tre deler; en side som er min egen blogg, den du leser nå, med litt private og personlige ting, en del kalt lilliedugg, der jeg poster alt mulig rart jeg finner interessant der og da og til sist, en side for gjesteblogging (har jo allerede den brilliante Suffløsa på plass, med sporadiske oppdateringer).

Siden jeg gjør alt av design og koding selv, betyr det at jeg må ha tid til å gjøre dette og det betyr i neste omgang at det ikke blir på denne siden av sommeren...

I mellomtiden (mest for meg selv) her er hva jeg ser på, leser og hører på for tiden ;

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.