når du er vekk..

03/10/2011

... er det veldig rart fordi vi pleier å være sammen hele tiden og bare sånn du vet det -det er det beste jeg vet!

jeg synes ikke at vi er for mye sammen.. det kan ikke være nok for min del..det er sånn som du skreiv til meg idag. skal det være oss så må vi gjør ting sammen og det er det som gjør meg mest lykkelig..

vi har det deilig og morsomt og trygg med hverandre og liker de samme tingene..

 Jeg digger å trene med deg og den sykkelturen på lørdag var bare helt nydelig.også har vi den  helt råe musikken som vi hører på nåe vi ligger tett intil hverandre, kysser og elsker og prater.. Da har jeg det allerbest fordi da er du 101% hos meg ,det føler jeg i hvert fall... fordi av og til forsvinner du lit i dine tanker og dveler..da er lit vanskelig for meg ...men det takler jeg.

nå har det gått mer en 8 måneder og jeg tror du kjener meg ganske godt nå.Du vet nå at jeg er minst like dramatisk og overfølsom som du...på godt og vondt... jeg elsker deg bare mer med hver dag som går og kan ikke tenke meg en gang hvordan  livet uten deg ville være. Jeg stoler 100 % på deg liebster , på alle måter.Du.. jeg vet nesten ikke hva som er best, å elske deg så sterk eller føler meg så elsket av deg...

 

 

tror Wilma har veldig lyst til å lande hos mammaen og pappaen sin ....

elsker elsker elsker deg så sterk min vakre kjærest og snart mann.

Deine Liebste My for evig og alltid<3 <3 <3

 

 

Liebster...

03/07/2011

...her sitter jeg altfor langt vekk fra deg og skriver til deg på den fine bloggen din. Jeg elsker at du har så god smak og er opptatt av estetikk og design..det imponerer meg og jeg synes det er veldig kult...(ooooohhhh!!!)Uten tull, jeg mener det. 

Jeg er så stolt av deg ,deiligste kjæresten min, tenker på igår, når vi gikk ned i bogstadveien ...du er så smashing og sexy  i den blåe shorta di og dressjakka og jeg elsker og går i armen din som din kjærest.Og stoppe opp hver tiende meter for å kline er uforglemmelig deilig..Tenkte bare du må vite at jeg faktisk elsker ditt hår også... det er så sykt deilig å ta deg i håret. elsker fargen og det er silkemykt ( anderledis silkemyk en huden din).. men huden din gjør meg jo helt gal og fortapt men det vet du jo....har så sterk behov for å kysse deg på halsen og nedover brystet nå... ser det vakre ansiktet foran meg nå og vet akkurat åsse leppene dine er... de er på e måte lit mørke og du kysser meg så deilig med de...jeg har sagt det før men ingen kan kysse som du... (du skjønner, det blir ikke feil.)Noe av det fineste jeg vet er når vi ligger i senga og du ser på meg som bare du kan og jeg elsker deg så mye og føler meg elsket av deg . Det er veldig sterk og jeg tror du vet hva jeg mener.Vi har så mye mer en ubeskrivelig bra sex (det er en helt egen klasse ..) det er mange små øyeblikk av dyp kjærlighet mellom oss som blikk ,berøring ord og handlinger..jeg blir aldri ferdig med å si hvor mye jeg elsker deg når vi er sammen ,Liebster.

tenk at vi fant til hverandre etter 10 år...det er det største lykke i livet og hvis det skulle skjer noe med en av oss imorra så må du vite og tror på meg at jeg har aldri vært så lykkelig i mitt liv.Du er alt jeg vil og har...

elsker deg til himmelen fuer immer und ewig Deine My. Natta min drømmemann.Sov veldig godt. snart er vi endelig sammen igjien.