når du er vekk..

... er det veldig rart fordi vi pleier å være sammen hele tiden og bare sånn du vet det -det er det beste jeg vet!

jeg synes ikke at vi er for mye sammen.. det kan ikke være nok for min del..det er sånn som du skreiv til meg idag. skal det være oss så må vi gjør ting sammen og det er det som gjør meg mest lykkelig..

vi har det deilig og morsomt og trygg med hverandre og liker de samme tingene..

 Jeg digger å trene med deg og den sykkelturen på lørdag var bare helt nydelig.også har vi den  helt råe musikken som vi hører på nåe vi ligger tett intil hverandre, kysser og elsker og prater.. Da har jeg det allerbest fordi da er du 101% hos meg ,det føler jeg i hvert fall... fordi av og til forsvinner du lit i dine tanker og dveler..da er lit vanskelig for meg ...men det takler jeg.

nå har det gått mer en 8 måneder og jeg tror du kjener meg ganske godt nå.Du vet nå at jeg er minst like dramatisk og overfølsom som du...på godt og vondt... jeg elsker deg bare mer med hver dag som går og kan ikke tenke meg en gang hvordan  livet uten deg ville være. Jeg stoler 100 % på deg liebster , på alle måter.Du.. jeg vet nesten ikke hva som er best, å elske deg så sterk eller føler meg så elsket av deg...

 

 

tror Wilma har veldig lyst til å lande hos mammaen og pappaen sin ....

elsker elsker elsker deg så sterk min vakre kjærest og snart mann.

Deine Liebste My for evig og alltid<3 <3 <3

 

 

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.