Liebster...

...her sitter jeg altfor langt vekk fra deg og skriver til deg på den fine bloggen din. Jeg elsker at du har så god smak og er opptatt av estetikk og design..det imponerer meg og jeg synes det er veldig kult...(ooooohhhh!!!)Uten tull, jeg mener det. 

Jeg er så stolt av deg ,deiligste kjæresten min, tenker på igår, når vi gikk ned i bogstadveien ...du er så smashing og sexy  i den blåe shorta di og dressjakka og jeg elsker og går i armen din som din kjærest.Og stoppe opp hver tiende meter for å kline er uforglemmelig deilig..Tenkte bare du må vite at jeg faktisk elsker ditt hår også... det er så sykt deilig å ta deg i håret. elsker fargen og det er silkemykt ( anderledis silkemyk en huden din).. men huden din gjør meg jo helt gal og fortapt men det vet du jo....har så sterk behov for å kysse deg på halsen og nedover brystet nå... ser det vakre ansiktet foran meg nå og vet akkurat åsse leppene dine er... de er på e måte lit mørke og du kysser meg så deilig med de...jeg har sagt det før men ingen kan kysse som du... (du skjønner, det blir ikke feil.)Noe av det fineste jeg vet er når vi ligger i senga og du ser på meg som bare du kan og jeg elsker deg så mye og føler meg elsket av deg . Det er veldig sterk og jeg tror du vet hva jeg mener.Vi har så mye mer en ubeskrivelig bra sex (det er en helt egen klasse ..) det er mange små øyeblikk av dyp kjærlighet mellom oss som blikk ,berøring ord og handlinger..jeg blir aldri ferdig med å si hvor mye jeg elsker deg når vi er sammen ,Liebster.

tenk at vi fant til hverandre etter 10 år...det er det største lykke i livet og hvis det skulle skjer noe med en av oss imorra så må du vite og tror på meg at jeg har aldri vært så lykkelig i mitt liv.Du er alt jeg vil og har...

elsker deg til himmelen fuer immer und ewig Deine My. Natta min drømmemann.Sov veldig godt. snart er vi endelig sammen igjien.

Designer, koder og skriver. Tar oppvasken for å vaske opp.