Æsj! Hva er det der for noe??

Har du hørt den vitsen?

-Æsj! Hva er det der for noe??

-Det er en hundebæsj!

-Er du sikker? Lukt på den.

*Sniff* Æsj, ja det er en bæsj!

-Er du helt sikker? Ta på den.

*Klass, klass* Ææsj, ja det er en bæsj!

-Er du heelt sikker? Smak på den!

*Smatt* Æææsj, ja det ER en bæsj!!!

-Fjuh!!! Godt vi ikke tråkka på`n!!!

 

Det er våååår!!!! I alle fall her jeg bor. Det er så deilig! Varme, gode solstråler har smelta snøen vekk, og asfalten kan igjen få herredømme på gangveiene rundt omkring. Men den er truet, for med meget tett mellomrom ligger de der, gamle helgnudde, gamle halvgnudde og helt nye. Ja, jeg snakker om hundedrit. Jeg kunne sikkert brukt et mer dannet ord, men jeg syns ikke det er noe dannet ved det i det hele tatt, og derfor blir det sånn.

 

Hva er det med folk????? Og her må jeg jo besinne meg med en gang, for jeg veit godt at dette ikke gjelder alle folk med menneskets beste venn ved sin side. Men til gjengjeld må jo det da bety at det finnes uhorvelig mange SLABBEDASKER som slenger rundt i gater og streder med voff-voffen sin og syns det er helt greit å la driten til bikkja ligge igjen som en dampende, brun, stinkende blaudis. Høres jeg provosert ut? Hvis jeg pleide å banne (noe jeg ikke gjør), så hadde jeg sagt at det kan jeg banne på!

 

Jeg får så himla lyst til å være innmari spydig med folk som ikke plukker opp etter hunden. I dag da jeg var ute og jogga planla jeg noe jeg kunne si hvis dama foran meg hadde gått uten å rydde etter seg (eller hunden da). Men nå blei det ikke noe shitbrake mens jeg var i nærheten. Men det spørs om jeg hadde turt. Jeg er veldig tøff inni huet, men har jo visse sperrer. Men skal vi egentlig ha det når det gjelder dette temaet? Er det annet enn opprydding som gjelder liksom? Hvor forbanna blir vi ikke hvis vi tråkker i en hundedrit og det legger seg som brunt klister inni spora på skoa eller vogna? Er dette noe hundeeiere uten normal oppførsel ikke kjenner til? Jeg har hatt lyst til å spørre de om de kan være så snill å tråkke i driten før de går videre siden de helt klart syns det er tipp topp.

Jeg pleier å si (ikke direkte til de..) at hvis de syns det pynter så veldig opp i gatene, så ta det heller med hjem og få en dritfin hage.

 

Hvis du som leser dette mot formodning sorterer under kategorien «hundeeier uten normal oppførsel»: Når hunden din er ferdig, plant begge beina dine godt nedi kladden. Si: Å hurra, dette var digg! Da skal du få la kladden ligge igjen.

Hvis dette ikke hørtes så forlokkende ut likevel, plukk opp, ta det med deg og kast det i søpla!!!